2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Elutasították Helmeczy panaszát + Videó

Elutasította Helmeczy László panaszát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

Az ügyvéd kiegyensúlyozatlan tájékoztatással vádolta meg a Hír TV Célpont című műsorát, amelyben Baráth Miklós ítélethirdetéséről számoltak be. A férfi első fokon 3 év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, mert 2008-ban drogügybe akarta keverni a Hír TV riportereit. Hamisan vádolta meg őket azzal, hogy drogfogyasztók, illetve -terjesztők. Az ítélet szerint a technikumot végzett Baráth egyedül tervelte ki a lejárató akciót, megtévesztette a Hír TV-t, valamint Helmeczy Lászlót és titkos megbízóját is, akinek egy hangfelvétel szerint másfél milliót is megért volna, ha a riporterek börtönbe kerülnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!