2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:10

Belföld

Elutasítják az MSZP roma szervezetei hogy pártjuk összefogjon a Jobbikkal

Határozottan elutasítják az MSZP roma szervezetei hogy pártjuk összefogjon a Jobbikkal. A szocialisták roma tagozatának tagja szerint az MSZP elveszítette kapcsolatát a tagszervezeteivel.

  • Elutasítják az MSZP roma szervezetei hogy pártjuk összefogjon a Jobbikkal

Az MSZP elnökhelyettese szerint, a szocialisták odafigyelnek a romákra, de mint mondja vannak belső konfliktusok, a Jobbikkal való összefogás kapcsán.

Az MSZP roma tagozatának tagja, arról számolt be híradónknak, hogy a párton belül jelenleg ideológiai válság van, aminek az egyik következménye az, hogy nem tudják megszólítani a választópolgárokat.

Más pártok, és azok tagozatainak nyilatkozatait nem szeretné értékelni – a témával kapcsolatos kérdéseinkre így reagált a Jobbik alelnöke. Z. Kárpát Dániel azt hangoztatta, hogy a Jobbik nem antiszemita.

Az MSZP nemzetiségi tagozatának alelnöke szerint a Jobbiknak csak a retorikája változott.

Csóka János Pál tragédiának nevezte, hogy az MSZP közeledik a Jobbik felé, szerinte a szocialistáknak önállóan kellene indulni a választásokon.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!