2020. augusztus 12.,
szerda, Klára napja

Elutasítja a migránsok behozatalát a szegedi független polgármesterjelölt

Hír TV

2019. október 5., szombat 14:44

Magyarország nem kíván befogadni illegális migránsokat, mondta Bakondi György a Röszke mellett a déli határszakaszon. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint azért is nagy a tétje az önkormányzati választásoknak, mert az uniós és hazai balliberálisok a városok polgármestereivel akarnak majd megegyezni a bevándorlók letelepítéséről. Nemesi Pál Szeged független polgármesterjelöltje nem szeretné veszélyeztetni a szegediek biztonságát, ezért elutasítaná a bevándorlók Szegedre hozását.

A déli-határszakaszon tartott közös sajtótájékoztatót Bakondi György és Nemesi Pál. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója elmondta ugyan a szerb határ felől megakadályozták a bevándorlók beözönlését, de most az Európai Unió balliberális többje akarja ránk kényszeríteni a migránsok letelepítését.

A szegediek biztonságát senki sem veszélyeztetheti, ezért kizárt, hogy idegen országokból, ismeretlen hátterű illegális migránsokat telepítsenek a városba, monda Nemesi Pál független polgármesterjelölt.

Nemesi Pál a továbblépést a munkahelyteremtés és a gazdaságfejlesztés ügyében nem a migránsok betelepítésében látja, hanem a szakképzés erősítésében és a munkanélküliek átképzésében.

Hír TV