2020. június 2.,
kedd, Kármen, Anita napja

Elúszott a Fidesz-többség Ózdon

2014. december 8., hétfő 17:08, frissítve: hétfő 17:44

A kormánypárt frakciójából hárman is kiléptek, így a tizennégy fős ózdi képviselő-testületben jelenleg öt jobbikos, öt fideszes, és egy MSZP–DK-s foglal helyet.

A három képviselő közül ketten nem voltak Fidesz-tagok, de az őszi önkormányzati választáson a kormánypárt támogatásával indultak. A város jobbikos polgármestere a Hír TV-nek azt mondta, a három városatya döntése azt bizonyítja, hogy a képviselők pártérdekektől függetlenül, Ózdért szeretnének dolgozni.

„Örülök, hogy kiléptek a fideszes képviselők a frakcióból, hiszen ők is rájöttek arra, hogy elég volt abból az arroganciából és megfélemlítésből, ahogy a Fidesz kommunikál befelé és kifelé is. Rájöttek arra, hogy összetartozással és szeretettel is lehet dolgozni a városért. Különösen örülünk azért, mert egyenrangú tárgyalópartnerek lesznek a város képviselő-testületében ők is, nem csak a frakcióvezetővel kell folyamatosan tárgyalni. Nem tettünk nekik semmilyen ajánlatot, sőt az a meglepő, hogy a Fidesszel való egyeztetések során ők még pozíciókban is voltak, és miután kiléptek, még ezekről is lemondtak” – közölte Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere.

Forrás: Hír TV

x
Rendkívüli hír