2021. május 7.,
péntek, Gizella napja

Visszaszóltak Hadházynak amiért kritizálta az összefogást

2020. október 13., kedd 14:30

Gyurcsány Ferenc megeheti reggelire a Jobbik mérsékelt szárnyát a borsodi időközi választást követően - így reagált Szanyi Tibor a voksolás eredményére. Az ISZOMM alapítója hangsúlyozta: rászárad a DK-ra az antiszemita jelölt támogatása. A momentum mozgalom elnöke szerint 2022-re előválasztással kell készülni a térségben, mert Bíró Lászlót - idézem - csak kihúzták a fiókból.

 

Előválasztásokat szorgalmaz a Momentum elnöke

Gyurcsány Ferenc megeheti reggelire a Jobbik mérsékelt szárnyát a borsodi időközi választást követően - így reagált Szanyi Tibor a voksolás eredményére. Az ISZOMM alapítója hangsúlyozta: rászárad a DK-ra az antiszemita jelölt támogatása. A Momentum Mozgalom elnöke szerint 2022-re előválasztással kell készülni a térségben, mert – mint fogalmazott Bíró Lászlót csak kihúzták a fiókból.

Kevés ideje volt az ellenzéknek jelöltet állítani - ezzel mentegetőzött a momentum elnöke a szerencsi időközi választás eredménye miatt. Fekete-Győr András a 2022-es választáson viszont már előválasztáshoz kötné, hogy ki lehessen az ellenzék közös jelöltje Borsodban - főleg Bíró László múltjának ismeretében.

Borítékolható volt a fidesz győzelme már az előzetes felmérések alapján is, az ISZOMM pedig sikerként könyveli el, hogy a nulláról 2,2 százalékot érhetett el az általa támogatott független jelölt.

Szanyi Tibor Magyarország élőben című műsorunkban úgy fogalmazott:

Gyurcsány Ferenc végighüppögte a kampányt, de a pártjára rászárad, hogy Bíró Lászlót támogatta.

Minden borsodit szeretne képviselni Koncz Zsófia, megválasztott fideszes országgyűlési képviselő. A vasárnapi választás győztese azt mondta a pozitív kampányának köszönheti, hogy felül kerekedhetett ellenfelein. Mint mondta: hibás üzenet volt, hogy a fideszes kétharmad lebontását tűzte ki célul az ellenzék.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetője is megszólalt az időközi választás eredménye kapcsán. Köves Slomó az origonak azt nyilatkozta: örül annak, hogy Bíró László nem lett az országgyűlés tagja. Leszögezte: rasszista politikusoknak nincs helye a törvényhozásban.

HírTV