2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Szanyi Tibor: Mi nagyon szeretnénk, ha mindenütt előválasztás lenne

Az előválasztás hiánya és egy rossz jelölt okozta az ellenzék kudarcát Borsodban- állítja Szanyi Tibor, akinek pártja nem állt be a vitatott múltú Bíró László mögé. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége az Igen! Szolidaritás Mozgalom alapítója, Szanyi Tibor volt.

  • Szanyi Tibor: Mi nagyon szeretnénk, ha mindenütt előválasztás lenne

Több ellenzéki vezető is óriási pofonnak tartja, hogy a baloldalnak nem sikerült nyernie a Borsodi 6-os választókörzetben. Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szerint az ellenzéki pártok nagyon komoly szervezeti problémákkal küzdenek, így pedig az összefogás semmit sem ér. Márki-Zay Péter, aki személyesen is részt vett Bíró László kampányában úgy vélte: előválasztás nélkül nincs győzelem. Ezt mondta már korábban Szanyi Tibor is, akinek pártja nem állt be a vitatott múltú jobbikos mögé, amiért többször is árulónak nevezték a baloldalon.

 

Mit gondol miért nem voltak hajlandók az ellenzéki pártok az előválasztási vitára? - kérdezte Velkovics Vilmos, műsorvezető.

Nem tudom, tulajdonképpen a mi támogatottunk, Tóth Ádám, volt a legelső jelölt, aki becsekkolt ebbe a versenybe nem kormányzati oldalról és már előtte több levelet írtunk az ellenzéki pártoknak, hogy „ti is jónak látjátok ezt a jelöltet vagy rendezzünk előválasztást” – ez nem történt meg. Nem adtak magyarázatot, úgy állunk hozzá a jövőben is, hogy mi nagyon szeretnénk, ha mindenütt előválasztás lenne, nagyon szeretnénk. Ahol van, ott indulunk, ahol nincs ott a jelöltjeink bejárják a maguk útját

- mondta Szanyi Tibor.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!