2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Belföld

Elmaradt a Pikó-féle zöldítési program Józsefvárosban + videó

Elbukott a józsefvárosi polgármester zöld programja - állítja a helyi Fidesz-KDNP frakcióvezetője. Vörös Tamás szerint a kerületben inkább csak az autósok üldözése zajlik. A parkolódíjak emelkednek, a parkolóhelyek száma pedig csökken.

  • Elmaradt a Pikó-féle zöldítési program Józsefvárosban + videó

Faágakkal, műanyag kupakokkal és gazzal teli konténerek Józsefváros utcáin. A ládák, amiket inkább szemetesként használnak a járókelők, azért lettek kihelyezve, hogy a kerület vezetése növényeket ültessen bele. Pikó András 2019-ben még azzal kampányolt józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelöltként, hogy egyebek közt növelné a köztisztasági kiadásokat, és a köztereken minél több fát ültetne. Az elmúlt négy évben azonban nem nőtt jelentősen a zöldfelület nagysága, fák helyett pedig konténerekbe ültetett kisebb cserjék kerültek ki, amit pedig inkább szemetesként használtak az emberek.

Vörös Tamás, a józsefvárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője szerint már 2019-ben nyilvánvaló volt, hogy Pikó András becsapja a józsefvárosikat, ez mostanra bebizonyosodott. A politikus arról is beszélt, hogy a parkolóhelyek száma is tovább csökkent a kerületben, hiszen mióta Pikó András a polgármester már csaknem négyszáz parkolóhely szűnt meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

Deutsch Tamás: megvannak az induláshoz szükséges jelölések + videó

A Fidesz valamennyi képviselőjelöltje alig néhány óra alatt összegyűjtötte a június 9-i választásokon történő induláshoz szükséges ajánlásokat - jelentette be a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője vasárnap, a párt közösségi oldalára feltöltött videóban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!