2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Ellopták Karácsony Gergelyék Besenyő Pista bácsi figuráját

Ellopta Besenyő Pista bácsi figuráját a Párbeszéd. A közismert karaktert megformáló Laár András színművész a Facebook-oldalán kérte ki magának, hogy Karácsony Gergely pártja politikai célú plakáton használta fel leghíresebb karakterét Besenyő Pista bácsit, ráadásul a megkérdezése és engedélye nélkül. Laár a közösségi oldalán elhatárolódott a történtektől, leszögezve, bár a maszkviselés mellett áll, egyáltalán nem örül annak, hogy tudta és hozzájárulása nélkül belerángatták a maszkvitába. Hozzátette, hogy ezzel a személyiségi, illetve szerzői jogait is semmibe vette a Párbeszéd.

  • Ellopták Karácsony Gergelyék Besenyő Pista bácsi figuráját

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!