2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Kormányinfó

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

59 illegális migránst fogtak el a rendőrök Kiskunhalasok

Szalmabálák között rejtőztek a migránsok abban a teherautóban, amelyet Kiskunhalason állítottak meg a rendőrök. Ötvenkilenc főt állítottak elő és elfogták a román állampolgárságú embercsempészt. Közben Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő szerint arról beszélt, hogy az Európai Parlament nem az illegális migráció megakadályozásán, hanem előmozdításán dolgozik.

  • 59 illegális migránst fogtak el a rendőrök Kiskunhalasok

 

 

Ellenzéki képviselők is megszavazták az illegális migrációt bátorító határozatokat

Az Európai Parlament a héten két olyan határozatot is hozott, amivel az illegális migrációt támogatja - közölte Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő. Elmondta, hogy az Európai Parlament az illegális bevándorlást alapvető emberi joggá tenné, a migránsokat áttelepítéssel osztaná szét a tagállamok között, ráadásul lehetetlenné tenné, hogy bárkit is akarata ellenére kitoloncoljanak. Deutsch Tamás szerint nemcsak az illegális migráció brüsszeli bátorítása ijesztő fejlemény, de az is, hogy ezt magyar ellenzéki politikusok is támogatják.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!