2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Országszerte becsengettek az iskolákba

Csaknem másfél millió diák és hallgató kezdte meg ma a tanévet. Tanévkezdési beszámolóért tudósítóinkat Budapestről, Pécsről és Ózdról kapcsoltuk.

  • Országszerte becsengettek az iskolákba

Ezekben a percekben csöngettek be csaknem másfél millió diáknak. A kedvező járványadatoknak köszönhetően jelenléti oktatással kezdődik a tanév. Kapcsoltunk Zuglóba tudósítónkhoz Mészáros Erikához aki a Munkácsi Mihály Általános Iskolánál volt.  

A pécsi Leöwey Klára Gimnáziumban is megkezdődött a 2021-22-es tanév. Kapcsoltunk az intézménybe, ahol kollégánk Szilágyi Jenő, a gimnázium igazgatóját, Zalay Szabolcsot kérdezte az új tanévről

És Borsodban is becsengettek! Ezekben a percekben zajlanak a tanévnyitó ünnepségek Ózdon, ahol 7 iskolában több ezer diák kezdi meg a tanévet. A helyszínről jelentkezett kolléganőnk, Csápenszky Erna.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!