2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Elkészült a MOME új kampusza

Elkészült a Moholy-Nagy László Művészeti Egyetem új kampusza. Az átadóünnepségen miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta: a MOMÉ-hoz hasonló felújítások és városkép-rendezések mind a budapestiek érdekeit szolgálják.

  • Elkészült a MOME új kampusza

Végéhez érkezett az intézmény háromszakaszos fejlesztése, mely során először felhúzták a Műhelyházat, majd ezt követően a Média- és Műteremházat. Végül újjáépítették a Gondűző-villát és az oktatási épületeket. Tarlós István hangsúlyozta: a beruházásnak köszönhetően egy olyan intézményben kezdődhet meg az oktatás, amely nagyban hozzájárul a városkép fejlődéséhez is.

Gulyás Gergely elmondta: a Liget-projekt és a MOMÉ-hoz hasonló felújítások és városkép-rendezések mind a budapestiek érdekeit szolgálják. A miniszterelnökséget vezető miniszter leszögezte, hogy az új kampusz nem csak a főváros, hanem a 12. kerület érdeme is, ahol - mint fogalmazott - hétről hétre képesek felújított épületeket, kulturális örökségeket, vagy zöldterületeket átadni.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!