2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Elképzelhetetlen lelki kínokat él át Hopp Csilla: sokkolta a rendőrség döntése

Befejeződött a nyomozás L.L. Junior és Hopp Csilla elhunyt kisfiának ügyében. Meglepő fordulat történt: a rendőrség vádemelési javaslattal adta át az iratokat az ügyészségnek, mivel az édesanyát gondatlan emberöléssel gyanúsítják.

  • Elképzelhetetlen lelki kínokat él át Hopp Csilla: sokkolta a rendőrség döntése

Hopp Csillát telefonon kereste a Bors munkatársa, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. A hangjából egyértelműen érezhető volt, hogy az édesanya elképzelhetetlen lelki kínokat él át, és mély depresszióba esett. Halkan, lassan, alig érthetően beszélt, hangjából szinte eltűnt az élet. Érezhetően eluralkodott rajta a reményvesztettség, úgy tűnt, beletörődött a sorsába még akkor is, ha nem tudja, pontosan milyen ítéletet mondanak majd felette. Az édesanya ügyvédje megerősítette benyomásunkat.

BÁR MEGPRÓBÁLTAM FELKÉSZÍTENI CSILLÁT ERRE AZ ESHETŐSÉGRE IS, DE TERMÉSZETESEN RETTENETESEN FELKAVARTA, HOGY VÁDAT EMELHETNEK ELLENE. PEDIG NEM ÉRT MINKET VÁRATLANUL A DÖNTÉS, HISZEN ISMERVE AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS CSIKORGÓ GÉPEZETÉT, EZ A LEHETŐSÉG IS VÉGIG FENNÁLLT– mondta dr. Horváth B. Gábor, aki nem sokkal a nyilatkozata előtt beszélt telefonon Hopp Csillával.

TILOSBAN SZALADT ÁT

2019. augusztus 31-én az esti órákban Budapesten a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, L.L. Junior és Hopp Csilla hároméves kisfia a piros jelzés ellenére átszaladt a zebrán, és egy arra haladó autó elütötte. Bár a sofőr jóval a megengedett sebességhatár alatt haladt, Dávidka életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

SOKÁIG BESZÉLTÜNK, MEGPRÓBÁLTAM MEGNYUGTATNI. NEM TEHETÜNK MOST MÁST, MINT HOGY BENYÚJTJUK A MEGFELELŐ PAPÍROKAT, HOGY NE TÖRTÉNJEN VÁDEMELÉS. FENNÁLL TERMÉSZETESEN ENNEK A LEHETŐSÉGE IS, DE ÚGY GONDOLOM, A LEGROSSZABB ESETBEN IS EGY-ÖT ÉV FELFÜGGESZTETT BÖRTÖNBÜNTETÉST VAGY PÉNZBÍRSÁGOT SZABNAK MAJD KI RÁ

– nyilatkozta Csilla védőügyvédje, aki korábban azt is elmondta, hogy embertelennek tartja, hogy egy gyászoló anya szenvedéseit eddig húzzák.

 

Bármilyen döntés is szülessen Hopp Csilla ügyében, az édesanyát a tragikus baleset gyakorlatilag életfogytiglani gyászra ítélte, hiszen ezt a szörnyű tragédiát nem lehet meg nem történtté tenni, Dávidka elvesztését valószínűleg soha nem fogja kiheverni.

Körtvélyessy Zsolt, L.L. Junior apósa lapunk munkatársától értesült róla, hogy Csilla ellen lehet vádat fognak emelni gondatlan emberölés megalapozott gyanújával. A színész döbbenten fogadta a hírt.

KÉTSÉGTELENÜL FELELŐS EGY KISGYERMEK HALÁLÁÉRT. ENNEK ELLENÉRE SZERINTEM EGY ANYÁNAK ÖNMAGÁBAN MÁR AZ IS HATALMAS BÜNTETÉS, HOGY ELVESZTI A GYERMEKÉT. EZT EGYSZERŰEN NEM LEHET FELDOLGOZNI. HOGY MI LENNE SZÁMÁRA A LEGMÉLTÁNYOSABB ÍTÉLET, ARRA NEM TUDOK VÁLASZT ADNI– mondta a színész, hozzátéve: zavarban van, mert ez rendkívül kényes téma, amely sok szerettét érinti.

"Talán az lenne a legjobb, ha Junior megbocsátana neki, de Istenre kell bízni, hogy az anya bocsánatot nyerhet-e ebben az ügyben. Megmondom őszintén, jogilag nem látom át az ügyet. Természetesen azt szeretném, ha Csilla nem kerülne börtönbe, de nem kérdés, hogy a felelősséget vállalnia kell" – mondta Zsolt, aki Lacika miatt is aggódik.

Az ügyészségnek azt is figyelembe kellene vennie, hogy Csillának van egy kisfia. Lacika részben vele él, mert a szülők közös felügyelet mellett nevelik.

"Azt hiszem, ebben az ügyben nincs jó döntés. Ez hasonló szituáció, mint ami Bánk bán végén történik: az a legnagyobb büntetés, ha életben hagyják és nem büntetik meg."

L.L. Junior a fia halálakor teljesen összetört, a tragédia után nem sokkal el is vette gyermeke anyjától Lacikát, legidősebb gyermeküket. A zenész Csillát hibáztatta a tragédiáért, de a temetésen már egymás kezét fogva búcsúztak Dávidkától, s mára a rapper megbékélni látszik: többször is hangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha fia édesanyja börtönbe kerülne.

NEM ÖRÜLÖK A DÖNTÉSNEK. SOKKOS ÁLLAPOTBAN VAGYOK, NEM TUDOK TÖBBET MONDANI– közölte megtörten lapunk megkeresésére Junior, akinek hangján is hallatszott, hogy különböző érzelmek kavarognak benne.

kép: Csillát sokkolták a rossz hírek © PrintScreen

Bors

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!