2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Elismerték, a Gyurcsány-párt vendége Szél Bernadett

A Demokratikus Koalíció kezdeményezésére vehetett részt vendégként Szél Bernadett a házbizottság csütörtöki ülésén – ezt a Gyurcsány-párt frakcióvezető-helyettese ismerte el.

  • Elismerték, a Gyurcsány-párt vendége Szél Bernadett

A Magyar Idők írt arról: a tanácskozásra csak a parlamenti pártok frakcióvezetői hivatalosak, így azon Szél Bernadett csak a DK-s szakértői megbízás alapján jelenhetett meg. Arató Gergely ugyanakkor tagadta, hogy a volt LMP-s politikus szakértői megbízást kapott a párttól.

„Ez egy tény, Szél Bernadett képviselő-asszony számára a DK tette lehetővé azt, hogy részt vegyen a házbizottsági ülésen, mint a mi vendégünk, de ebben semmi meglepő sincs, sem szokatlan. Történt már ilyen más képviselőkkel is. Azt gondoltuk, hogy fontos, hogy a képviselő-asszony is jelen lehessen a házbizottság ülésén, és megtapasztalja, hogy ott mi történik” – közölte Arató.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!