2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:00

Belföld

Elfogadhatatlan, hogy az elkövetők igen, az áldozatok nem kapnak kártérítést

A strasbourgi bíróságnak nem a „deviáns kisebbségek” igényeit kellene a többséggel szemben érvényesítenie - mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Völner Pál kifejtette: a kormány álláspontja szerint elfogadhatatlan az, hogy miközben az áldozatok nem kapnak kártérítést, az elkövetők viszont igen.

  • Elfogadhatatlan, hogy az elkövetők igen, az áldozatok nem kapnak kártérítést

 

Vissza kell térni a valóság talajára a szabályozásban - ezt mondta az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára. Völner Pál hangsúlyozta: a strasbourgi bíróságnak fel kell ismernie, hogy ők vannak az emberekért, a nemzetállamokért, a választópolgárokért, és nem a „deviáns kisebbségek” igényeit kellene a többséggel szemben érvényesíteniük.

Leszögezte: a kormány szerint elfogadhatatlan az, ha egy elkövető kap kártérítést, az áldozat pedig nem.

A politikus kiemelte: sok esetben mire az áldozati igényeket megítélnék, addigra az elkövetők már megkapják a kártérítéseket.

A börtönkörülményekbe is folyton bele akarnak szólni külföldről – tette hozzá a parlamenti államtitkár.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!