2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Élesen kritizálta a pécsi polgármestert az LMP politikusa

Élesen kritizálta Pécs baloldali polgármesterét az LMP politikusa. Kóbor József szerint a járvány elleni védekezést túltolta a városvezető. A Fidesz szerint a polgármester eddigi valamennyi lépése a hozzá nem értéséről tanúskodik.

  • Élesen kritizálta a pécsi polgármestert az LMP politikusa

Pécs balliberális polgármestere durván túltolta a biciklit, amikor húsvétkor az összes közparkot és a parkerdőt lezáratta - így kritizálja a városvezetőt az LMP önkormányzati képviselője közösségi oldalán.

Kóbor József szerint ezeket azért tartják fenn, hogy a lakosság egészségmegőrzését, szolgálják még ilyen körülmények között is.

Korábban a közgyűlés Fidesz frakciójának vezetője is bírálta Péterffy Attilát. Csizmadia Péter úgy látja, eddigi a városvezető valamennyi lépése a hozzá nem értéséről tanúskodik. A helyi gazdaság megmentésére például még ötlete sincs.

A frakcióvezető hozzátette, a polgármester egyet tud csak. Minden megnyilvánulásában a kormányt szidja.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!