2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Honvéd retró 2.

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Elemzők szerint Vona Gábor visszatérhet a politikába

Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet elemzője szerint a Jobbik egykori elnöke valami nagy dobásra készül. Jakab Péter - aki szintén a Jobbik elnöke volt - is megszólalt az ügyben.

  • Elemzők szerint Vona Gábor visszatérhet a politikába

Hetek óta folyik a találgatás azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor valóban újra politikai pályára lép-e. A korábbi politikus nemrégiben lengette be visszatérését a nagypolitikába.

"Ha még tovább szűkítem a kérdésedet, amit te ki sem mondtál, hogy van-e arra opció, vagy terv, vagy esély, hogy mondjuk én a politikába térek vissza (...) akkor én azt tudom mondani, hogy ezt nem tartom kizárva. Van mondanivalóm, meg van politikai ambícióm még" - így fogalmazott Vona a visszatérésével kapcsolatban.

A korábbi politikus a 2018-as választási vereséget követően mondott le a Jobbik elnöki székéről, nem sokkal később pedig parlamenti mandátumáról is.

"Nem csak a kormányt kritizálta az utóbbi időben, hanem az ellenzéket is. Méghozzá azt az ellenzékez, amely szivárványkoalíció formájában összefogott" - mondta Nagy Ervin. Az elemző hozzátette, hogy szerinte Vona Gábor valamilyen nagy dobásra készül.

Vona Gábor alapítványa az ősszel nagyobb rendezvényt tervez Kőbányán. Itt tesztelheti, hogy mekkora az érdeklődés a visszatérésére - tette hozzá Nagy Ervin.

"Aki egyszer már lelépett, aki egyszer cserbenhagyta a választókat, az lehet, hogy máskor is megteszi" - ezt pedig már Jakab Péter mondta elődje lehetséges politikai visszatéréséről.

Borítókép: Origo - Vona Gábor, még a Jobbik elnökeként

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri + videó

A Napi aktuális vendége Szalai Szilárd a Pesti Srácok újságírója és Sarkadi-Illyés Csaba az Economx újságírója volt, akikkel M. Dobos Marianne műsorvezető ezekről a témákról beszélgetett: A Tisza Párt az európai Néppárthoz csatlakozna, Vitézy Dávid: türelemmel várjuk az újraszámlálás eredményét, Karácsony Gergely a főpolgármester-választás megismétlését kéri.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!