2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Elektromos kisbuszt kapott a Budapesti Szent Ferenc Kórház

Elektromos kisbuszt kapott a Budapesti Szent Ferenc Kórház az I. kerületi önkormányzattól - jelentette be a városrész polgármestere. Nagy Gábor Tamás elmondta, járművel az I. kerületi lakosok könnyebben eljuthatnak majd a kórházba.

  • Elektromos kisbuszt kapott a Budapesti Szent Ferenc Kórház

A polgármester hozzátette, az önkormányzat többféle módon igyekszik támogatni az egyébként a szomszédos kerületben lévő intézményt.

Az intézmény vezetőjének kérésére egy olyan eszközt, járműszállító eszközt veszünk, vettünk, amelyik azt célozza, hogy minél gyorsabban ide juthasson az a beteg, akinek ez gondot okoz, akinek ez nehézséget okoz, sok idős ember van

- mondta Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!