2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Elektromos gépjárműveket kapott a Szent Ferenc kórház

Elektromos gépjárműveket és töltőállomást adott át az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese a budapesti Szent Ferenc Kórháznak. Koncz Zsófia miniszterhelyettes hangsúlyozta: ezzel a kormány több, mint 68 millió forint vissza nem térítendő támogatással segítette az egészségügyi intézményt.

  • Elektromos gépjárműveket kapott a Szent Ferenc kórház

2 elektromos személyautót és 1 elektromos haszongépjárművet kapott a Szent Ferenc Kórház. Az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese elmondta: a kormány számára fontosak a klímapolitikai célkitűzések.

2020 óta több, mint négyszeresére nőtt a zöld rendszámmal forgalomba helyezett gépjárművek száma.

Egyházi intézményként a fizikai gyógyításon kívül a lelki gyógyuláshoz is igyekeznek hozzájárulni, ebbe pedig beletartozik a környezetre való odafigyelés is - ezt már a Szent Ferenc Kórház főigazgatója mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!