2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Küldetés 11:00

Belföld

„El leszel intézve” – megfenyegették a fideszes jelöltet Zuglóban

Megfenyegették, hogy “el lesz intézve” a Fidesz XIV. kerületi önkormányzati képviselő-jelöltje, Borbély Ádám. A fiatal politikus közösségi oldalán számolt be az incidensről, ahol arról is ír: megtette a feljelentést és nem fél azoktól, akik meghátrálásra akarják kényszeríteni őt - számolt be a PestiSrácok.

  • „El leszel intézve” – megfenyegették a fideszes jelöltet Zuglóban

Zuglóban kissé eldurvult a kampány, az egyik kormánypárti jelöltet, Borbély Ádámot ismeretlenek azzal fenyegették meg, hogy “el lesz intézve”, ha olyan dolgokba szól bele, “amibe nem kellene”. A fideszes politikus azonban annak ellenére is eltökélten folytatja a választási küzdelmet, hogy nem csupán veréssel fenyegették meg, hanem letépték plakátjaikat, levágták a kerületben kihelyezett molinóikat. 

Borbély Ádám a közösségi oldalán írta meg, hogy megtette a szükséges intézkedéseket a rendőrségen, miután ismeretlen számról érkező fenyegető hangvételű hívást kapott. A fiatal politikus egyébként a Fidelitas budapesti elnöke, aki nem rejti véka alá véleményét Zugló polgármesteréről sem. Véleménye szerint Karácsony Gergely Zuglóban nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát. Szavai szerint “öt év alatt leamortizálta a kerületet, a pénzek kezeléséhez nem ért (…), sorra érik a parkolási botrányok.” 

A “Budapest nem cirkusz!” címmel indított kampány sajtótájékoztatóján pedig azt is hozzátette, hogy:

De mit is várunk egy olyan alkalmatlan polgármestertől, aki Észak-Pesten keresi Csepelt, aki Törökország fővárosát Isztambulban keresi, és aki ellentmondásba keveredik saját aláírásával is 

A véleményét nyíltan vállaló Borbély már régóta vörös posztó a zuglói ellenzék szemében, akiknek nyilván nem érdekük, hogy Karácsony viselt dolgairól lehulljon a lepel, Borbély pedig folyamatosan szembesíti a kerületben folyó visszásságokkal a polgármestert és tárja nyilvánosság elé azokat. 

A Borbélynak szóló fenyegetés, mely szerint ne szóljon bele bizonyos dolgokba, több mindenre is vonatkozhat. A képviselő-jelölt ugyanis nem csupán a parkolás miatt emelte fel szavát az elmúlt időszakban, de a polgármester által kötött szerződések miatt is - írja a PestiSrácok. Borbély szerint ugyanis a polgármester hetekre eltünteti, majd amikor ez kiderül, visszacsempészi az önkormányzat honlapjára a szerződéseket, trükközik a parkolásról szóló gazdálkodási adatokkal, nem adja meg a szükséges információkat a helyi képviselőknek.

Hozzátette: a polgármester továbbra is adós a zuglói kintlévőségekről és a kifizetetlen számlákról szóló válasszal, de a legjobb az lenne, ha válaszolna a parkolással kapcsolatos új szerződést illető kérdésekre.

PestiSrácok

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!