2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Éjszaka vitt el iratokat a hivatalból a leváltott mohácsi polgármester

Elmenekült a Hír TV kamerája elől a leváltott mohácsi polgármester. Csorbai Ferenc a választás éjszakáján iratokat vitt ki a hivatalból, erről szerettük volna kérdezni a volt városvezetőt. Csorbai válaszok helyett azonban becsapta az ajtót. Utódja azt állítja: közbeszerzési iratok, számlák és megbízási szerződések tűntek el.

  • Éjszaka vitt el iratokat a hivatalból a leváltott mohácsi polgármester

A városháza kamerája rögzítette, hogy hétfőn hajnalban ismeretlenek fejlámpával a fejükön, elemlámpával a kezükben bemennek a mohácsi polgármesteri hivatalba, majd nagy dobozokkal távoznak. A vasárnapi szavazáson alulmaradt MSZP-s Csorbai Ferenc közösségi oldalán elismerte ő volt az egyik éjszakai látogató, azt írta csak személyes holmiját vitte el. A távozó városvezető perrel fenyegette azokat akik mást állítanak.

A Hír TV szerette volna megtudni Csorbaitól, hogy miért éppen éjjeli kettőkor jutott eszébe hogy elvigye személyes tárgyait, kik voltak a társai és miért nem kapcsolta fel a kipakoláshoz a villanyt. Azonban az ellenzéki jelölt válaszok helyett elmenekült kameránk elől.

A csütörtöki átadás átvételkor kiderült, a bukott polgármester nem mondott igazat. Az új városvezető szerint közbeszerzési iratok, számlák, megbízási szerződések tűntek el. A dokumentumokat csak négy nappal később, felszólításra hozta vissza Csorbai.

A vasárnapi választáson a FIDESZ-KDNP jelöltje Pávkovics Gábor 56, míg a baloldali Csorbai Ferenc 40 százalékot kapott.

 

Az éjszakai látogatás és az iratok eltűnése miatt Mohács aljegyzője feljelentést tesz.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!