2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Belföld

Együtt a közös otthonért - Ökumenikus és vallásközi teremtésvédelmi konferencia

A Pannonhalmi Főapátság meghívására Magyarországra érkezett I. Bartholomaiosz konstantinápolyi egyetemes pátriárka. Az ortodox egyházi vezető történelmi jelentőségű látogatásának közép-pontjában az ökumenikus- és vallásközi párbeszéd, illetve a béke építése áll.

  • Együtt a közös otthonért - Ökumenikus és vallásközi teremtésvédelmi konferencia

A pátriárka magyarországi tartózkodásának zárónapján a "teremtett világ védelméről" tartott előadást a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Az előadáson részt vett Kiss Lilla is, aki beszámolt híradónknak az ott elhangzottakról:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!