2024. 05. 04. Szombat Mónika, Flórián napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Egyre több a fertőzött Nógrád megyében

A lakosság számhoz viszonyítva Nógrád megyében van a legtöbb a koronavírusos beteg - ez derül ki a legfrissebb hivatalos adatokból. Balassagyarmaton mától szigorították a közintézményekbe való belépést, iskolai és óvodai csoportokat zártak be.

  • Egyre több a fertőzött Nógrád megyében

Több, mint 10.600 fertőzöttet regisztráltak eddig Nógrádban. A megye alig 190 ezres lakosságához mérten országosan itt van a legtöbb beteg. A járvány harmadik hullámában a vírus mutációja miatt már a gyermek és fiatal korúak is elkapják a fertőzést - állítja Balassagyarmat polgármestere a házi orvosok véleményére hivatkozva.

Csach Gábor közleményben tudatta, hogy mivel a nevelési és oktatási intézményekben is gyorsan terjed a vírus a fiatalok között, ezért két óvodában összesen hat csoportot bezártak. Az egyik általános iskola több osztályában is találtak koronavírusos diákokat, ezért már két napja digitális tanrenddel folytatják az oktatást, emellett két középiskolában is regisztráltak 18 év alatti fertőzötteket, eddig összesen hatot.

Balassagyarmat polgármestere azt is elmondta: az elmúlt napokban ugrott meg a fertőzöttek száma. Jelenleg 300-an, vagyis éppen annyian vannak karanténban a városban, mint voltak novemberben. A helyi kórházban 70 covidos beteget ápolnak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!