2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Egymillió forintot ajánlott fel a HírTV az alapítványnak

Egymillió forintot ajánlott fel a Hír Televízió a Covid miatt árván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítványnak.

Az Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által létrehozott szervezet mintegy 800 gyermekről kíván gondoskodni addig, amíg önálló életet tudnak kezdeni. Eddig 52 millió forintnyi adomány gyűlt össze az alapítvány számláján.

Herczegh Anita Magyarország élőben című műsorunkban vette át a Hír Televízió tartalmi igazgatójától az egymillió forintos adományt. A köztársasági elnök felesége elmondta: örömmel fogadják a felajánlást, hiszen hosszú időre tervezik az alapítvány működését. A Regőczi István Alapítvány kuratóriumi elnöke emlékeztetett, a tervek már megvannak, hogy pontosan mire fordítják az eddig befolyt támogatásokat.

Minden ember elvesztése veszteség a nemzetnek, de nincs nagyobb tragédia egy gyermek számára, mint, amikor elveszíti azokat, akik mellett felnőhetett volna. Erről a Hír Televízió tartalmi igazgatója beszélt. Gajdics Ottó azt mondta, ezen a fájdalmon szeretne a HírTV is enyhíteni a segítségnyújtással.

A Regőczi István Alapítvány számára eddig összesen 52 millió forintot ajánlottak fel, amiből 800 árván, vagy félárván maradt gyermeken kívánnak segíteni mindaddig, amíg önálló életet tudnak kezdeni.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A Jobbik elnöke ribilliónak nevezte a 2006-os drámai eseményeket

Megdöbbenve állnak Jakab Péter kijelentése előtt a Jobbik korábbi tagjai. Novák Előd, a párt alapítója a Magyar Nemzetnek azt mondta: 2006-ot ribilliónak nevezni a magyar ellenállás megcsúfolása. 2021. szeptember 16.

Orbán Viktor: A Gyurcsány-korszak akar visszatérni

Megtartotta évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz–KDNP-frakciószövetség. 2021. szeptember 16.

Jelentősen nőtt az elfogott határsértők száma

Emelkedik az afgán állampolgárok aránya, és egyre intenzívebbé válik az embercsempészek tevékenysége. 2021. szeptember 15.

Legfrisebb híreink

Mozaik: Modern és hatékony fogyás-program

A Mozaikban elmentünk egy fotókiállításra, az esti Bayer Leverkusen - Ferencváros Európa-liga mérkőzés kapcsán a helyszínről kapcsoltuk kollégánkat és eljött hozzánk a Játékszín igazgatója, Bank Tamás.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!