2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Belföld

Egymillió forintot ajánlott fel a HírTV az alapítványnak

Egymillió forintot ajánlott fel a Hír Televízió a Covid miatt árván maradt gyermekeket támogató Regőczi István Alapítványnak.

  • Egymillió forintot ajánlott fel a HírTV az alapítványnak

Az Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita által létrehozott szervezet mintegy 800 gyermekről kíván gondoskodni addig, amíg önálló életet tudnak kezdeni. Eddig 52 millió forintnyi adomány gyűlt össze az alapítvány számláján.

Herczegh Anita Magyarország élőben című műsorunkban vette át a Hír Televízió tartalmi igazgatójától az egymillió forintos adományt. A köztársasági elnök felesége elmondta: örömmel fogadják a felajánlást, hiszen hosszú időre tervezik az alapítvány működését. A Regőczi István Alapítvány kuratóriumi elnöke emlékeztetett, a tervek már megvannak, hogy pontosan mire fordítják az eddig befolyt támogatásokat.

Minden ember elvesztése veszteség a nemzetnek, de nincs nagyobb tragédia egy gyermek számára, mint, amikor elveszíti azokat, akik mellett felnőhetett volna. Erről a Hír Televízió tartalmi igazgatója beszélt. Gajdics Ottó azt mondta, ezen a fájdalmon szeretne a HírTV is enyhíteni a segítségnyújtással.

A Regőczi István Alapítvány számára eddig összesen 52 millió forintot ajánlottak fel, amiből 800 árván, vagy félárván maradt gyermeken kívánnak segíteni mindaddig, amíg önálló életet tudnak kezdeni.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!