2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Egymilliárdból pedagógiai szaktanácsadói képzés

Közel egymilliárd forintból indít pedagógiai szaktanácsadói képzést az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Új Széchenyi Terv keretében.

A megközelítőleg ezer szakember képzésére Hoffmann Rózsa köznevelési államtitkár szerint azért van most szükség, mert szeptembertől már az új Nemzeti alaptanterv szerint kezdődik meg a tanítás – az átállást pedig a szaktanácsadói rendszer fogja segíteni az intézményekben. Hoffmann Rózsa szerint a programba olyan, jelenleg is pedagógusként dolgozókat képeznének ki, akik ezután több éven keresztül segítenék kollégáik munkáját. A szaktanácsadói munkában részt vevő oktatók jövőre vagy órakedvezményt, vagy külön díjazást kapnak. Ennek összegét még most kalkulálják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Célpont: Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter!

Vigyázat, ismét elszabadult Márki-Zay Péter. Ezúttal a kormánypárt zsidó származású politikusainak számát firtatta. Ugyanakkor a miniszterelnök-jelölt szerint az, hogy számon tartja, hogy a Fideszben mennyi zsidó van, az nem listázás.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Nacsa Lőrinc: A baloldal nem áll le a halálkampánnyal

A baloldal folytatja azt a halálkampányt, amit két éve elindított - jelentette ki a Keresztény Demokrata Néppárt frakciószóvivője. Nacsa Lőrinc arra reagált, hogy a DK egyik politikusa azt állította: a covidban elhunytakon nyerészkedik a kormány.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!