2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Egymást vádolják az ellenzékiek a borsodi időközi vereség után

A ki nem fizetett varrónők ügyénél jóval súlyosabb - Bíró Lászlóhoz köthető - visszaélésről is tudott Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő közösségi oldalán írt erről, hozzátéve, hogy ugyan a nyilvánosság előtt hallgatott, de az ellenzéki pártok vezetőit tájékoztatta. Hadházy úgy fogalmazott: Bíró győzelme esetén nem csak rasszista, hanem egy súlyosan korrupt ember került volna be a parlamentbe.

  • Egymást vádolják az ellenzékiek a borsodi időközi vereség után

Gyurcsány Ferenc, a baloldali ellenzék vezetője is tisztességesnek nevezte a szerencsi választáson vereséget elszenvedő Bíró Lászlót közösségi oldalán.

Az ellenzéki pártvezetők annak ellenére állították ezt Bíró Lászlóról, hogy tudtak az ellenzéki jelölt korrupciós ügyeiről - ez derült ki Hadházy Ákos bejegyzéséből.

Bíró László győzelme esetén nem csak rasszista, hanem súlyosan korrupt ember került volna be a parlamentbe - jelentette ki a független képviselő közösségi oldalán. Szerinte Bíró magára költötte az 50 millió forint Európai Uniós támogatás jelentős részét. Hadházy Ákos hozzáteszi: A sajtó ugyan csak a ki nem fizetett varrónőkről harsogott, de személyesen tájékozódott az ügyről és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartja. Minderről nem beszélt nyilvánosan, ezzel segítve a jelöltet, de az ellenzéki pártelnökeket tájékoztatta.

Az LMP társelnöke, Kanász-Nagy Máté azonban tagadta, hogy Hadházy Ákossal beszélt volna erről. Híradónk kereste Hadházy Ákost, és több pártvezetőt is, de adásunkig nem reagáltak.

Hallgatásba burkolózott a Párbeszéd társelnöke is. Karácsony Gergelytől szerettük volna megtudni,hogy miért hallgatott Hadházy Ákos információjáról, de a politikus stábunk kérdését sem hallgatta meg.

Bár az ellenzéki pártok vezetői tudtak Bíró László korrupciós ügyéről, nem indítottak vizsgálatot, hanem inkább eltitkolták - hívta fel a figyelmet az EMMI parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásában.

Rétvári Bence hozzátette: egy olyan antiszemita jelölttől menekült meg a magyar országgyűlés, aki a varrónőket is kisemmizte, megfenyegette, és ezt állítja már Hadházy Ákos is.

 

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!