2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Egyeztetésre hívják a gyöngyöspatai romákat

Napokon belül megkapják a gyöngyöspatai romák azt a levelet, melyben egyeztetésre hívja őket a helyi önkormányzat és a tankerület. A levélben azt kérdezik az érintettektől, hajlandóak-e tárgyalni arról, hogy a nekik - iskolai szegregáció miatt - megítélt 100 milliós kártérítést ne pénzben, hanem oktatás, képzés formájában kapják meg. A levélben kifejtik, egy olyan oktatási csomagot szeretnének felajánlani, amely hosszútávú, akár élethosszig tartó hatással lehet az érintett roma fiatal életére, jobb munkaerőpiaci esélyeket biztosíthat számára, jobb álláshoz és biztosabb egzisztenciához segítheti őt.

  • Egyeztetésre hívják a gyöngyöspatai romákat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Tart attól, hogy nyugati, háborúpárti erők megpróbálnak beavatkozni a június 9-ei választásokba is?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!