2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Egy új városközpont létrehozása a cél

Új szolgáltatóházat építenek és felújítják a közműhálózatot Pesthidegkúton – ezt a kerület polgármestere jelentette be.

Láng Zsolt szerint a cél: egy új városközpont létrehozása a jövőben. A torlódások csökkentéséért átépítik a Hidegkúti és a Máriaremetei út kereszteződését is. A jövőre megnyíló szolgáltatóházban a kisvállalkozók üzletei mellett, egy postahivatal és az okmányiroda is helyet kap.

– Jövőre át kívánjuk adni a most elinduló szolgáltatóházat, amely innen néhány méterre fog épülni. Ez egy kétszintes szolgáltatóház lesz, kis üzletekkel, amelyekben azok a kiskereskedők kapnak majd helyet, akikre úgy gondolom, hogy szükség és igény van a helyi felmérések alapján. A virágbolttól elkezdve, a kulcsmásolón keresztül, a cipészig” – mondta Láng Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!