2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Egy tizenkét éve történt gyilkosság gyanúsítottjait fogta el a rendőrség

Egy tizenkét éve történt gyilkosságot derített fel a rendőrség - erről számolt be a Készenléti Rendőrség kiemelt ügyeket felderítő főosztályvezetője. Petőfi Attila elmondta, 2008 novemberében a Jász-Nagykun Szolnok megyei Csépán holtan találtak egy idős nyugdíjas asszonyt, akit bántalmaztak és elvitték az értékeit. A rendőrségnek egy 39 éves öcsödi férfi bevallotta, hogy rokonával követték el a bűncselekményt. A megyei rendőrök 12 éve számos olyan nyomot és anyagmaradványt rögzítettek, amelyek segítségével több mint egy évtizeddel később sikerült megtalálni a tetteseket.

  • Egy tizenkét éve történt gyilkosság gyanúsítottjait fogta el a rendőrség

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!