2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Kormányinfó 11:00

Belföld

Egy kis hűvösre vágytak – akár oda is kerülhetnek

A fővárosi rendőrök 30 percen belül azonosították és elszámoltatták azt a férfit és nőt, akik a gyanú szerint egy mobil klímaberendezést loptak el Zuglóban.

  • Egy kis hűvösre vágytak – akár oda is kerülhetnek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétsége miatt folytat eljárást egy érdi férfivel és egy diósdi nővel szemben, akik a gyanú szerint találkozót beszéltek meg egy internetes hirdetés feladójával, ám amikor a tulajdonos átadta az eladásra kínált klíma berendezést, a páros fizetés helyett faképnél hagyta őt a készülékkel.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két „vevő” először azzal próbálta meg rászedni a hirdető férfit, hogy hozzon le a lakásából papírt és íróeszközt, hogy írásba foglalhassák az adásvételt, addig ők megvárják. A férfiben ez már gyanút keltett, ezért egy ismerősével hozatta oda a szükséges eszközöket. Ez után a nő közölte, hogy nincs nála pénz, utalni pedig nem tud, mivel nem működik a netbankja. Az eladó javaslatára egy közeli bankautomatához mentek, ahol a hirdető a géphez is elkísérte a nőt. A vásárló ekkor újabb kifogással állt elő, miszerint az kocsiban felejtette a bankkártyáját. Ekkor a nővel visszamentek a kocsihoz, aki beült a járműbe, majd társával és a klímaberendezéssel együtt elhajtottak. A sértett rögtön a közelben lévő kerületi kapitánysághoz futott, ahol személyesen kért segítséget a hatóságtól.

A rendőrök fél órán belül megtalálták a meglopott férfi által leírt járművet. Az autó vezetőjét, N. Rolandot, valamint utasát, K. Szandrát a XXII. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei elfogták és előállították. Mindkettőjüket egyrendbeli, kisebb értékre elkövetett lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök az autóban megtalálták az ellopott klímaberendezést, amelyet lefoglaltak és visszaadtak jogos tulajdonosának. K. Szandra vallomásában azzal védekezett, hogy nem akarták ellopni a készüléket, csak ki akarták próbálni.

police.hu

kép:police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megszólalt a kegyelmi ügyről Balog Zoltán

Megszólalt a kegyelmi ügyről Balog Zoltán

A református püspök exkluzív nagyinterjút adott a 777-nek, amelyben először beszélt a köztársasági elnök lemondásához vezető ügyről. Balog Zoltán az interjú során a bicskei gyermekotthon áldozatainak is üzent: azt mondta, megrendítették a történtek, és bocsánatot kért tőlük.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: több mint tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: több mint tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 6292-en léptek be Magyarországra szerdán, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5931-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!