2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szerelmes biciklisták

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Egy fiatal fiúval fajtalankodhatott az egykori LMP-s politikus + videó

LMP

A Kaposvári Járási Ügyészség emelt vádat egy 68 éves férfivel szemben szexuális visszaélés bűntette és más bűncselekmény miatt. A bíróság zárt tárgyalást tart az ügy jellegére és a kiskorú sértett érdekeire figyelemmel.

  • Egy fiatal fiúval fajtalankodhatott az egykori LMP-s politikus + videó

Tekintettel arra, hogy a vádlott koránál fogva is jóval idősebb, mint a sértett az ügyészség vele szemben hatalmi befolyással visszaélve elkövetett szexuális visszaélés bűntettével vádolja. Az ügyben már volt egy előkészítő ülés. Ez mondjuk úgy, hogy nem hozott eredményt, ezért a bíróság az ügyben tárgyalási szakaszt kezdett el. Egy tárgyalás már volt az ügyben, a következő tárgyalások pedig ezután következnek majd.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!