2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Egy elítélt, kétes hírű vállalkozóval kampányolt Bajnai

Egy elítélt vállalkozóval kampányolt májusban Komáromban Bajnai Gordon. A volt miniszterelnök a korábban orgazdaságért börtönbe kerülő férfi meghívására ment a városba. A Fidesz szerint a Bajnai-szövetség egy elítélt bűnözővel szövetkezett a választási győzelemért.

Egy elítélt, kétes hírű vállalkozóval kampányolt májusban Komáromban Bajnai Gordon – írja a Magyar Nemzet a Pestisrácok.hu-ra hivatkozva. Az Együtt–PM vezetője a lap szerint Horváth Zsolt meghívására érkezett a városba, akit korábban jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett orgazdaság miatt jogerősen 1 év 2 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek. A Kis Görbe gúnynévre hallgató Horváthnak nem ez volt az egyetlen ügye. 2000-ben három rendőrt vett rá, hogy egy Dunán közlekedő német tankhajóból ipari mennyiségű benzint lopjanak, de egy másik járőr lebuktatta őket. Horváthot akkor felmentették, mivel a bíróság szerint a lopás előkészülete nem büntetendő. Az Együtt–PM eddig nem nyilatkozott a botrányról.

Fidesz: bármi áron szövetséget kötnek bárkivel

A Fidesz szerint a Bajnai-szövetség egy elítélt bűnözővel szövetkezett a választási győzelemért. „Az erkölcsi bizonyítvány feltétele vagy megléte messze nem szükséges Bajnai Gordonéknak ahhoz, hogy szövetséget kössenek bárkivel is. Az ilyen maffiózómúlt az nem akadály, bármi áron szövetséget kötnek bárkivel, amit mondtuk még bűnözőkkel is. Egyébként a maffiózó körökben Kis Görbe névre hallgató igen kétes hírű vállalkozóval még közös kampányrendezvényt is szerveztek” – nyilatkozta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője.

Megszakították az együttműködést

Az Együtt–PM Szövetség közleményben jelentette be, hogy megszakította az együttműködést Horváth Zsolttal. Hangsúlyozzák, hogy az ártatlanság vélelme mindenkit megillet, de szerintük a magyar politikai kultúra megújításához olyan személyek kellenek, akik nemcsak jogi, de erkölcsi értelemben is feddhetetlenek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Idén is elindultak a fényes BKV járművek + videó

Kilenc feldíszített járműből áll a BKV idei ünnepi fényflottája. A járművek december 1-én este indultak útjukra a fővárosban. Öt kilométernyi fényfüzér, 140 ezer energiatakarékos LED-izzó díszíti a járműveket. A fényflotta január 7-ig közlekedik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!