2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Történelem a Maros sodrásában 03:00

Belföld

Eddig Gyurcsány diktálta az irányt Karácsony Gergelynek, most ezt Dobrev vette át + videó

A DK politikai értelemben fogja Karácsony Gergelyt - ezt mondta a Hír Televíziónak a Századvég vezető elemzője. Palóc André arra reagált, hogy Dobrev Klára mélyebb együttműködésre ösztönözte Karácsony Gergelyt.

  • Eddig Gyurcsány diktálta az irányt Karácsony Gergelynek, most ezt Dobrev vette át + videó

Kifejezetten jó szívvel fogok ott állni Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt mellett, hogy újra főpolgármester legyen - ezt mondta Dobrev Klára a Magyar Hangnak adott interjújában. A DK politikusa Karácsony Gergely tisztázatlan félmilliárdos támogatásával kapcsolatban pedig azt közölte: kifejezetten bizalommal van a főpolgármester és pártja irányába. Olyannyira, hogy előrevetítette: a mainál intenzívebben szeretne együtt dolgozni vele a választások után is.

Egyértelműen az látszik, hogy a DK, tehát akár Gyurcsány Ferenc, akár pedig Dobrev Klára politikai értelemben fogja Karácsony Gergelyt és politikai értelemben szeretné is mutatni az utat, hogy merre kell továbbmenni - értékelt a Századvég vezető elemzője. Palóc André szerint eddig Gyurcsány diktálta az irányt Karácsony Gergelynek, most ezt Dobrev Klára vette át.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Vezércikk- L.Simon: A pokol legmélyebb bugyrában vannak az árulók + videó

Pártalapításon dolgozik, és már az idei Európai Parlamenti választáson is indulna Magyar Péter, Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter volt férje. A férfi korábban a baloldali Partizán műsorában szállt bele páros lábbal a kormányba, akit csak sértett emberként tartanak számon a jobboldalon. A témában a Vezércikk vendégei L. Simon László, Deák Dániel és Gajdics Ottó is elmondták véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!