2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Eddig 15 milliárd forintot ítéltek meg a vendéglátásban, turizmusban dolgozóknak

Eddig 15 milliárd forintot ítéltek meg a vendéglátásban, turizmusban, és a szolgáltató szektorban dolgozóknak - jelentette be a foglalkoztatás-politikáért felelős államtitkár közösségi oldalán. Bodó Sándor elmondta, az ágazati bértámogatási programban 10 ezer munkáltató, csaknem 70 ezer munkavállaló esetében nyújtott be kérelmet. Az államtitkár ismertette: a program lényege, hogy a kifizetett bérek 50 százalékát az állam, 50 százalékát pedig a munkaadók állják, akiknek ezalatt járulékot sem kell fizetniük. Bodó Sándor hozzátette: a koronavírus-járvány második hullámában a kormánynak már célirányosan kell azokat az ágazatokat segítenie, amelyek komoly hátrányokat szenvednek.

  • Eddig 15 milliárd forintot ítéltek meg a vendéglátásban, turizmusban dolgozóknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!