2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Dúró Dóra abortusz előtt meghallgattatná a magzat szívhangját az anyákkal

  • Dúró Dóra abortusz előtt meghallgattatná a magzat szívhangját az anyákkal

Meghallgattatná a magzat szívhangját az abortuszra készülő nőkkel a Mi Hazánk Mozgalom alapítója – Dúró Dóra szerint ezzel csökkenteni lehetne a terhességmegszakítások számát. A politikus Macedóniát hozta példaként, ahol a hasonló szabályozás nyomán 20 százalékkal csökkent az abortuszok száma.

„Határozati javaslatot nyújtottam be az Országgyűlés elé, amelyben azt kezdeményezem, illetve arra kérjük a kormányt, hogy alkosson szabályozást arra vonatkozóan, hogy a magzatok szívhangját az abortusz elvégzését megelőzően az édesanyáknak kötelező legyen meghallgatniuk” – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!