2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Dühösek a paksi autósok: rettegnek a helyiek a csavaros rémtől, aki az életükkel játszik

Okkal rettegnek a paksi autósok: valaki hetek óta azzal szórakozik, hogy meglazítja az utcán patkoló kocsik kerekének csavarjait. Több mint harminc ilyen eset történt, de eddig csak tízen tettek feljelentést a rendőrségen. Dinnyés Sándor raktáros állítja, ő lesz a következő.

  • Dühösek a paksi autósok: rettegnek a helyiek a csavaros rémtől, aki az életükkel játszik

 

„Németkéren lakom, este a ház előtt tettem le kocsit, másnap hajnali ötkor indultam a Szivacsgyárba dolgozni. Csakhogy Paks határában menet közben leelőzött a kocsim bal első kereke. Szerencsére nem vészfékeztem, mert akkor az öreg Skodám biztos fejre állt volna. A kocsi most szervizben van, a szerelő szerint több mint 100 ezer forint a kár. Az eleje csúnyán megtört, és károsodott a futómű is„ - magyarázta a férfi a Blikknek.

A sofőr édesanyja, Rózsika néni sokkot kapott, mikor hajnalban a fia felhívta az elképesztő baleset hírével.

„A minap temettük el a férjemet, most pedig Sanyika is majdnem a temetőbe került” – jajveszékelt Rózsika néni. „De majd kitekerem a nyakát annak, aki ezt tette, csak kapjam a kezem közé.”

Rózsa Bea is hasonlókat élt át, de mint mondja, a szomszédja, és az egy utcával odébb lakó autós is kis híján balesetet szenvedett a meglazított csavarok miatt.

„Az M7-es autópályán százharminccal robogtunk Zalakarosra. Hátul a kislányom, Nina és a fiam, Beni ült, mellettem pedig a férjem. Egyre hangosabban kotyogott a bal első kerék, kis idő múlva már úgy imbolygott az autó, hogy ötvennél nem mertem gyorsabban menni. Amint lehetett, félreálltam. A férjem épp csak megfogta a kerékcsavart, az kupakkal együtt a kezében maradt. Mert a tettes még arra is figyelt, hogy a csavar védőkupakját visszategye a helyére, így ránézésre nem látszik, hogy megpiszkálták azt.”

Egyelőre ismeretlen tettes ellen, közlekedés biztonsága ellen elkövetett bűntett miatt nyomoznak a zsaruk – tudta meg a lap.

 

(Fotó: pixabay.com)

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

Szuverenitásvédelmi kockázatoktól hemzseg a hazai baloldal

A 2022. évi országgyűlési választásokat követően kiderült, hogy a DK–Jobbik–Momentum–MSZP–LMP–Párbeszéd alkotta választási szövetség több mint 4 milliárd forint összegű tiltott külföldi kampánytámogatásban részesült.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!