2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Drogügy: jogi lépésekkel fenyeget az Iwiw-alapító

Jogi lépésekkel fenyeget Várady Zsolt, a kormányellenes tüntetések egyik szónoka, akiről a Hír TV kiderítette, hogy korábban büntetőeljárás indult ellene.

Jogi lépésekkel fenyeget, és karaktergyilkosság áldozatának tartja magát a kormányellenes tüntetések egyik szónoka, akiről a Hír TV kiderítette, hogy kábítószerrel való visszaélés miatt korábban büntetőeljárás indult ellene.

– Korábban önnek már meggyűlt a baja a hatóságokkal, kábítószerrel való visszaélés miatt volt már ön ellen eljárás, […] ez valóban így van, vagy cáfolja?
– Egyszer volt ilyen igen – ismerte el Várady Zsolt a Hír TV-nek.

Várady Zsolt, az Iwiw alapítója csütörtökön erősítette meg a Hír TV értesülését. Az interjú után nem sokkal nyilvánosságra hozta rendőrségi ügye dokumentumait, és facebookos bejegyzésében azt írta: azért indult támadás ellene, mert veszélyessé vált a kormány számára. Azt fontolgatja, hogy vizsgálatot kezdeményez a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatóságnál, amiért a büntetőeljárásáról szóló információ kikerült a sajtóhoz.

A vállalkozó 2011-ben települt haza Berlinből. Idén már október 23-án, az őszi tüntetéshullám első demonstrációján is felszólalt, akkor az adómorál javításáról beszélt. Később részt vett az internetadó és a korrupció ellen szervezett utcai megmozdulásokon is. Január másodikára az operaház elé hirdetett rendszerellenes tüntetést – 2012-ben ezen a napon ünnepelte az Operában a kormánytöbbség az alaptörvény hatályba lépését.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult a parlament Svédország NATO-csatlakozásához

Hozzájárult az Országgyűlés Svédország csatlakozásához az Észak-atlanti Szerződés Szervezetéhez (NATO). A képviselők 188 igen és 6 nem szavazattal, tartózkodás nélkül hagyták jóvá a csatlakozási jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!