2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Dr. Galgóczi Ágnes: A vakcina megérkezése a járvány elleni védekezés új szakaszát jelenti

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője elmondta, hogy a vakcina megérkezésével a járvány elleni védekezés új szakaszába lépett.

  • Dr. Galgóczi Ágnes: A vakcina megérkezése a járvány elleni védekezés új szakaszát jelenti

A Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője elmondta, hogy a vakcina megérkezésével a járvány elleni védekezés új szakaszába lépett. A járvány kezdete óta várták, hogy a kutatók kifejlesszék és mindenki számára elérhetővé váljon a vakcina. Az első szállítmány 9750 adag vakcinát tartalmazott, első körben az egészségügyi dolgozók kapják meg az oltást, jelenleg 5 oltóponton oltanak, eddig 1094-en kapták meg.

Galgóczi Ágnes elmondta, hogy a következő hetekben az oltóanyagszállítmányok folyamatosan érkeznek és hamarosan 25 ponton fog folytatódni az egészségügyi dolgozók vakcinázása.

Várhatóan több gyártó vakcinája is meg fogja kapni az európai engedélyt így az átoltási folyamatok is gyorsulni fognak.

A szakember továbbra is felhívta mindenki figyelmét a higiénés és járványügyi szabályok betartására.

 

Kapcsolódó:

Tovább csökkent a napi új fertőzések száma

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást + videó

Ismét utcára vonulnak a melegek. Ma tartják Budapesten a Pride felvonulást, emiatt a közlekedés sok helyen leáll vagy lelassul. A Híradóban a helyszínről kapcsoltuk tudósítónkat Futó Boglárkát.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

Donáth Anna szerint a Pride az egyik legszebb ünnep

A Pride-ra mindig úgy tekintettem, mint a remény diadalára a kilátástalanság felett, a szeretet diadalára a gyűlölettel szemben, az igazság diadalára a kirekesztés ellenében. A Pride elfogadás, öröm és tánc – olvasható Donáth Anna Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!