2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Dömötör: Timmermans azért jön, hogy áldását adja a baloldali pártok és az antiszemita Jobbik közötti együttműködésre

Akik a bevándorlás ügyében támadták Magyarországot az elmúlt években, azok most dupla lábbal szállnak bele a magyar kormányba a családtámogatási intézkedéscsomag miatt – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az ECHO TV stúdiójában. A politikus Frans Timmermansnak, a szocialisták csúcsjelöltjének budapesti kampánykörútjáról szólva megjegyezte: kíváncsi, hogy az Európai Bizottság bevándorláspárti alelnöke hogyan viszonyul ahhoz az MSZP-hez, amely az antiszemita Jobbikkal készül együttműködni.

  • Dömötör: Timmermans azért jön, hogy áldását adja a baloldali pártok és az antiszemita Jobbik közötti együttműködésre

A bevándorláspárti baloldal listavezetője Frans Timmermans, aki egyben az Európai Bizottság (EB) alelnöke Dömötör Csaba tudomása szerint a szocialisták kongresszusára érkezik. Szerinte ebből is látszik, hogy az ellenzék gyakorlatilag az ellenkezőjét képviseli, mint amit a magyar állampolgárok az elmúlt években kinyilvánítottak.

Kinyitnák az ország kapuit és teret engednének a bevándorlásnak – fogalmazott az államtitkár. Frans Timmermans az elmúlt években nagyon sokszor két lábbal szállt bele Magyarországba – közölte a kormánypárti politikus, aki szerint a bevándorláson kívül van még egy érdekes apropója Timmermans látogatásának:

„Azzal, hogy eljön a szocialisták kongresszusára, gyakorlatilag szentesíti azt az együttműködési szándékot, amely a baloldali pártok és az antiszemita Jobbik között körvonalazódik. Ha komolyan vennék azokat az elveiket, melyeket oly sokszor hangoztattak az elmúlt években, akkor nem lapulnának ebben az ügyben és egyértelműen elutasítanák az MSZP, illetve a Jobbik közeledési szándékát.” 

Az államtitkár kíváncsian várja, hogy az Európai Bizottság bevándorláspárti alelnöke hogyan viszonyul ahhoz az MSZP-hez, amely az antiszemita Jobbikkal készül együttműködni. Szerinte szemet fog hunyni az ügyre.

Tekintse meg a teljes beszélgetést:

(Forrás: ECHO TV)

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

Súlyos vádak érték Osváth Zsoltot

A Noryna Diamond néven ismert transznemű influenszer azzal vádolta meg a nyíltan homoszexuális youtubert, Osváth Zsoltot (VV Zsolti), hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot, írta meg a Magyar Jelen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!