2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Erdély és Románia 11:05

Belföld

Dömötör: Nem látjuk az ellenzék akcióit a Gothár-ügyben

Ha a nők elleni erőszakról van szó, az ellenzék gyakran akciózik az országgyűlésben, a Gothár-ügyben viszont eddig semmit nem tett- jelentette ki Dömötör Csaba a Parlamentben. Az államtitkár emlékeztetett, Vadai Ágnes a DK országgyűlési képviselője korábban tiltakozás jeléül monoklit festett magának, Kunhalmi Ágnes pedig beragasztott szájjal tiltakozott a nőket ért erőszak ellen, Szabó Tímea pedig mécsest gyújtott az áldozatok emlékére.

  • Dömötör: Nem látjuk az ellenzék akcióit a Gothár-ügyben

Nincs döntés

Nem foglalt állást Gothár Péter ügyében a Magyar Művészeti Akadémia. Arról nem írnak közleményükben, hogy Gothár Kossuth díja utáni járandóság visszavonásáról hoznak e döntést. A Nemzeti Színház igazgatója szerint a liberális színházi közösség kettős mércét alkalmaz és védeni próbálja a belső köreihez tartozó rendezőt.

 Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!