2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Dömötör: Folyamatosan nőnek a bérek Magyarországon

Az alapjövedelem bevezetését szorgalmazta a Párbeszéd országgyűlési képviselője a Parlamentben. Tordai Bence napirend előtti felszólalásában arról beszélt, hogy a pártja által megalkotott koncepció segíthetne a szerinte megalázóan alacsony bért kereső közalkalmazottakon. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára válaszában hangsúlyozta: Magyarországon évről-évre emelkednek a bérek, más országokban pedig, ahol a Párbeszéd elgondolásához hasonló rendszert vezettek be, nem javult a polgárok helyzete. Dömötör Csaba emlékeztetett: amióta a Fidesz-KDNP kormányoz 12%-ról 4%-ra csökkent a munkanélküliség.

  • Dömötör: Folyamatosan nőnek a bérek Magyarországon

Kapcsolódó tartalom:

A nemzetiségek helyzetéről tárgyalnak a képviselők

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál: pénz és hatalom + videó

Globál: pénz és hatalom + videó

Mikor lett a pénzből a hatalomnak az az eszköze, amelyet ma a globalista erők ellenünk egyszerű emberek ellen használnak? A stúdióban Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!