2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Dömötör Csaba: Horn Gyula tevékenysége ellentmondásos

A történészek dolga Horn Gyula megítélése, de a tevékenysége ellentmondásos - jelentette ki a parlamentben Dömötör Csaba, Molnár Zsolt szavaira reagálva. Az MSZP országgyűlési képviselője szerint az 1956-os szerepe miatt lehetnek kétségek Horn Gyulával kapcsolatban, de egy mozzanat alapján nem lehet őt megítélni. Budapest Főváros Kormányhivatala közölte: jogszabályt sértett a Fővárosi Közgyűlés, amikor közterületet nevezett el Horn Gyuláról a 13. kerületben. A főpolgármester-helyettes viszont nem enged. Kiss Ambrus biztos benne, hogy marad a sétány neve, de áprilisban újratárgyalják a kérdést.

  • Dömötör Csaba: Horn Gyula tevékenysége ellentmondásos

Dömötör Csaba államtitkár a képviselőktől azt kérte, Horn Gyula megítéléséről kérdezze meg azokat, akiket üldöztek, fenyegettek, kisemmiztek, vagy családtagjaikat megölték, kínozták a kommunizmus alatt. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!