2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Globál 06:45

Belföld

Dömötör Csaba: Gyurcsányék családon belül keverik a lapokat

Az Európai Egyesült Államok fel tudja venni a versenyt a világ legbefolyásosabb hatalmaival - hangsúlyozta a parlamentben Gyurcsány Ferenc. A Fidesz szerint a DK elnökének ötletével Magyarországnak nem lenne többet beleszólása saját uniós ügyeibe.

  • Dömötör Csaba: Gyurcsányék családon belül keverik a lapokat

Az MSZP frakcióvezetője szerint a kormány kivezeti az országot az Európai Unióból. Tóth Bertalan kijelentette, pártja több Európáért és kevesebb nemzeti hatáskörért küzd.

Csak magyarországi intézményektől lehet remélni, hogy elsősorban a magyar érdekeket nézzék, meg nem választott bürokratáktól ilyet nem várhatunk, ebben áll az önök legnagyobb politikai tévedése. Súlyosbítja a képet, hogy a jövőnk szempontjából legfontosabb területen, a migráció terén is ugyanezt a hibás megközelítést alkalmazzák

- reagált Dömötör Csaba. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hozzátette: az  MSZP támogatja a bevándorlást, és azonnali hatállyal végrehajtana minden olyan migrációt ösztönző tervet, amelyeknek eddig sikerült ellenállni.

Gyurcsány Ferenc szerin a magyar kormányfő veszélyezteti 28 ország békés együttműködését.

Dömötör Csaba válaszában kifejtette, azzal, hogy Dobrev Klára a DK listavezetője, családon belül keverik a lapokat. Ráadásul a Demokratikus Koalíció listavezetője az elmúlt hetekben folyamatosan az Európai Egyesült Államokért kampányolt, véletlenül sem Magyarországért - tette hozzá. 

Dömötör Csaba hangsúlyozta: amikor Gyurcsány Ferenc a demokráciáról szónokol az olyan, mintha a farkas papolna a vegán étrendről.

Mit szóltak volna az 1848-as, és az 1956-os fiatalok ahhoz, hogy Gyurcsány Ferenc a magyar szuverenitást más országokkal közösen akarja gyakorolni

- tette fel a költői kérdést a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté hozzátette, a bevándorlás kéz a kézben jár a terrorizmussal, aminek véget kell vetni. Erről fog szólni májusi Európa Parlamenti választás.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!