2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Dömötör Csaba: Az együttműködés útját választó vezetőkre van szükség

Az együttműködés útját választó vezetőkre van szükség, nem olyanokra akik "marakodnak". Az október 13-ai önkormányzati választásokon arról döntünk majd, hogy tudunk-e alkalmas vezetőket választani a települések élére - mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn Törökszentmiklóson.

  • Dömötör Csaba: Az együttműködés útját választó vezetőkre van szükség

Dömötör Csaba, a Védjük meg eredményeinket című sajtótájékoztatón és az azt követő lakossági fórumon elmondta: Magyarország most gyarapodó időszakát éli, több mint 5 százalékos a gazdasági növekedés, és szeretnék, ha ennek a gyarapodásnak minden magyar város és település részese lenne.

Hozzátette: Törökszentmiklós 2010 és 2014 között jelentős fejlődésen ment át, mintegy 6 milliárd forint értékű beruházásról született döntés. Iskolafelújítások indultak el, a termálvízfűtés kiépítése is ekkor kezdődött, útbővítések, közterület-felújítások történtek, hozzáláttak a városháza és a művelődési ház felújításához. A jelenlegi jobbikos városvezetés ezt a fejlődést megakasztotta - tette hozzá.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!