2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Dohányboltban, késsel a kezében követelte az eladótól a kassza tartalmának átadását

Két férfi lökte ki az üzletből a támadót, aki ezt követően zsákmány nélkül, kerékpárjával menekült el a helyszínről. A gárdonyi egyenruhások negyed órán belül velencei otthonában elfogták az elkövetőt.

  • Dohányboltban, késsel a kezében követelte az eladótól a kassza tartalmának átadását

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai egy 36 éves velencei férfit vettek őrizetbe felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrségre 2021. augusztus 2-án 11 óra körül érkezett bejelentés egy velencei dohányboltban történt támadásról. A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi késsel és szatyorral a kezében bement az üzletbe, ahol a pult mögött tartózkodó eladóhoz lépett, akit felszólított, hogy nyissa ki a pénztárfiókot és adja oda neki a pénzt. A nő próbálta tervéről lebeszélni a számára látásból ismert férfit, de ő nem tágított. Az alkalmazott továbbra sem tett eleget a kérésnek, és megkísérelte a pult mögül kilökni támadóját. Ekkor lépett be két férfi az üzletbe, akik látva a szorult helyzetet, megragadták a fenyegetőt, és a bolt elé húzták. Ezt követően az elkövető kerékpárjával sietett el a helyszínről.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai hajtóvadászatot indítottak a helyszínről elmenekült férfi ellen, akit a kamerafelvételek alapján beazonosítottak, majd rövid időn belül velencei lakóhelyén elfogtak. A menekülés közben az utcán eldobott kést a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A nyomozók - őrizetbe vétele mellett - kihallgatták a 36 éves elkövetőt, aki beismerő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy cselekményét azért követte el, mert pénzhez akart jutni.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!