2021. 12. 05. Vasárnap Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Dobrev Klára megnyerte az előválasztás első fordulóját

Dobrev Klára nyerte a baloldali előválasztás miniszterelnök-jelölti versenyét, az első fordulóban. A DK jelöltje, Gyurcsány Ferenc felesége 34,76 százalékot szerzett. A második helyen Karácsony Gergely, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP jelöltje végzett, a harmadik pedig Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje lett. Nem jutott be a második fordulóba Jakab Péter, a Jobbik és Fekete-Győr András a Momentum jelöltje sem. Az előválasztás első fordulójában majdnem 634 ezren adták le szavazatukat személyesen vagy online. Rónai Sándor DK-szóvivő közölte: az előválasztást a demokratikus koalíció megnyerte. Több beszámoló cikk is megjegyzi, hogy innentől senkinek sem lehet kétséges, ki a főnök a baloldalon: Gyurcsány Ferenc az.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Orbán Viktor: Adni jó! + videó

December 5-én ünnepeljük az önkéntesség világnapját, melynek előestéjén Orbán Viktor ellátogatott az Ökomenikus Segélyszervezet adományboltjához – derült ki a kormányfő által közzétett videóból és fotóalbumból.

Ukrajnában ismét szigorítanak

Ukrajnában ismét szigorítanak, ami azt jelenti, hogy hétfőtől az enyhébb járványügyi zónákban a vállalkozások és közintézmények is csak úgy működhetnek majd, ha az alkalmazottak mindegyike be lesz oltva.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!