2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Dobrev Klára megnyerte az előválasztás első fordulóját

Dobrev Klára nyerte a baloldali előválasztás miniszterelnök-jelölti versenyét, az első fordulóban. A DK jelöltje, Gyurcsány Ferenc felesége 34,76 százalékot szerzett. A második helyen Karácsony Gergely, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP jelöltje végzett, a harmadik pedig Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje lett. Nem jutott be a második fordulóba Jakab Péter, a Jobbik és Fekete-Győr András a Momentum jelöltje sem. Az előválasztás első fordulójában majdnem 634 ezren adták le szavazatukat személyesen vagy online. Rónai Sándor DK-szóvivő közölte: az előválasztást a demokratikus koalíció megnyerte. Több beszámoló cikk is megjegyzi, hogy innentől senkinek sem lehet kétséges, ki a főnök a baloldalon: Gyurcsány Ferenc az.

  • Dobrev Klára megnyerte az előválasztás első fordulóját

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!