2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Mátyás utolsó éjszakája

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Dobrev Klára: Én nem szavaztam meg Járóka Lívia jelöltségét

Nem szavazta meg Járókát, hiszen az egyik oldalon az elzárkózás, ellenségkeresés, a folyamatos harc, az EU-ellenesség uralkodik, míg a másikon a nyitottság és a szövetségek keresése – fogalmazott Dobrev Klára. A fideszes EP-képviselő viszont korábban gratulált a DK-s politikusnak.

  • Dobrev Klára: Én nem szavaztam meg Járóka Lívia jelöltségét

Járóka Lívia gratulált Dobrev Klárának miután mindkettőjüket megválasztották az EP alelnökének. Járóka így nyilatkozott a Magyar Nemzetnek: „Örülök neki, hogy ketten vagyunk. Jó dolog, hogy több magyar van az Európai Parlament elnökségében”. A Mandinernek adott interjújában pedig a következőt mondta: „Az egyértelműen pozitív fejlemény, hogy az Európai Parlament tizennégy alelnökéből ketten is magyarok vagyunk, ketten is képviselhetünk magyar érdekeket”.

Ezzel szemben Dobrev Klára elárulta az ATV-nek, hogy ő nem szavazta meg Járókát, hiszen az egyik oldalon az elzárkózás, ellenségkeresés, a folyamatos harc, az EU-ellenesség uralkodik, míg a másikon a nyitottság és a szövetségek keresése – fogalmazott Dobrev.

Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!