2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Deutsch Tamás: meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt

A kormányoldal meg fogja védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt és visszautasítja az Európai Bizottság "agresszív, durva támadását" az ügyben - jelentette ki a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője szerdai videónyilatkozatában.

  • Deutsch Tamás: meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt

Deutsch Tamás emlékeztetett: tavaly áprilisban a gyermekvédelmi népszavazáson majd négymillió szülő és nagyszülő döntött úgy, hogy megvédi a gyermekeket a genderideológiai és az egyre agresszívebb LMBTQ-aktivista támadásokkal szemben, és kiáll a magyar szülők elidegeníthetetlen joga mellett, hogy csak ők dönthessenek a gyermekek szexuális neveléséről.

A Fidesz európai parlamenti delegációvezetője hangsúlyozta: elutasítják, hogy az Európai Bizottság agresszív, durva támadást intéz több millió magyar polgár demokratikus döntésével szemben.

Lassan mondom, hogy Brüsszelben és a magyar dollárbaloldal képviselői körében is megértsék: a gyermek szent és sérthetetlen. Meg fogjuk védeni a magyar gyermekeket. (...) Meg fogjuk védeni a magyar gyermekvédelmi törvényt - hangoztatta.

Szégyenteljesnek nevezte, hogy a magyar dollárbaloldal képviselői azért lázítanak Európa-szerte, hogy minél több ország kormánya támadást intézzen a magyar gyermekvédelmi törvény ellen. Szerinte az is felháborító, hogy a magyar dollárbaloldal áskálódásának köszönhetően az Európai Parlament is beszáll a Magyarország elleni perbe.

Kijelentette: a dollárbaloldal áskálódásával szemben is megvédik a magyar gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!