2020. szeptember 19.,
szombat, Vilhelmina napja

Deutsch: Aki a jobbikkal köt szövetséget, az az antiszemitizmussal teszi azt

Hír TV

2020. július 15., szerda 16:03

A Jobbik és az antiszemitizmus közé még mindig egyenlőségjelet kell tenni - reagált a Fidesz európai parlamenti képviselője, Nunkovics Tibor tegnapi parlamenti megnyilvánulására. Miközben Deutsch Tamás az Országgyűlésben arról beszélt, hogy korábban zsidó származású képviselők listázását kérte a Jobbik, a párt képviselője a fideszes politikus származását támadta.

https://pestisracok.hu/olcso-politikai-toket-kovacsolna-a-baloldal-a-cserdi-polgarmester-bogdan-laszlo-halalabol-ps-video/

A parlament zsidó származású képviselőit akarta listázni a jobbikos Gyöngyösi Márton 2012-ben. A párt egyik országgyűlési képviselője nemrég híradónknak azt mondta, a Jobbik visszatért a 2003-as alapelvekhez.

A kormányt támadó baloldali pártok pedig most ezzel a Jobbikkal fognak össze

-erre hívta fel a figyelmet Deutsch Tamás, az európai uniós hitelcsomagról szóló rendkívüli, keddi ülésen.

Kormánypárti politikusok számára azonban feltűnt, hogy a Jobbik padsoraiban ülő Nunkovics Tibor a kritikára válaszul a Fideszes képviselőt származása miatt támadta.

Nunkovics csak a bekiabálást ismerte el.

 

Nunkovics ezután közleményben is tagadta tettét, azt állította, hogy azt mondta a képviselőnek, idézem: "Biztosan púderes maradt az orra."

A jobbikos bekiabálással és közleménnyel azonban ellenzéki politikusok sem értettek egyet.

A Jobbik és az antiszemitizmus közé még mindig egyenlőségjelet kell tenni

- reagált a Fidesz európai parlamenti képviselője Nunkovics Tibor parlamenti megnyilvánulására.

Deutsch Tamás szerint fontos kérdés, hogy maradt-e annyi tisztesség még a Jobbik vezetőiben, hogy lemondatják a képviselőt.

 

 

Hír TV