2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Belföld

Demszky Gábor felemelkedése: Főhős, első rész

Demszky Gábor 20 éven át vezette a fővárost. Az egykori lázadó fiatal ellenálló, aki ikonikus arca volt a rendszerváltozás előtti mozgalmaknak, most újra bejelentkezett, hogy bizony visszavenné a fővárost. Azt nézzük, mit is hagyott maga után két évtizedes ténykedése után.

  • Demszky Gábor felemelkedése: Főhős, első rész

Demszky Gáborban 20 évig hittek a baloldali budapestiek, de csak kutyaszar, kátyúk, lerobbanó buszok és mindent ellepő korrupció maradt utána. Demszky azonban mégis reneszánszát éli. Az is lehet, hogy újra elindul a főpolgármester választáson. Most bemutatjuk az egykori ellenzékit, akiből a posztkomcsik kitartottja lett. Végigkövethetik egy alkalmatlan ember életútját a Városházától a diliház felé.

Lehet, hogy Puzsér tőle lopta a sétáló Budapest programot? Demszky ugyanis imádott kerekezni, lovardába járni, az adófizetők pénzén Norvégiába is eljutott tanulmányútra, ahol törpelovat vásárolt. Húsz év alatt volt Kínában, gyakran az Egyesült Államokban. Majd jött a több 10 milliárd forintos Combinó botrány, ami miatt a koalíciós partner is támadta, de a főpolginak ez a téma is kínos volt, ezt onnan lehetett tudni, hogy ilyenkor teljes valójában villantotta meg a fogsorát.

Tekintse meg a teljes adást:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!