2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Darázsveszély miatt új helyszínre viszik a hétvégi Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot

Megszállták a darazsak a Nagykunsági-főcsatorna versenypályáját. A rovarok olyan mennyiségben vannak jelen, hogy veszélyeztetnék a horgászok testi épségét, így a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) új helyszínt jelölt ki.

  • Darázsveszély miatt új helyszínre viszik a hétvégi Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot

Augusztus 12-14. között rendezi meg a Mohosz a VII. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot, amelynek nem várt esemény miatt négy nappal a kezdés előtt meg kellett változtatni a helyszínét – derül ki a Mohosz augusztus 7-i tájékoztatásából. 

„A darazsak sajnos olyan mennyiségben lepték el Nagykunsági-főcsatornán a versenypályát, hogy ez veszélyezteti a versenyzők testi épségét, egészségét” – közölték.  

Ezt figyelembe véve a Mohosz Országos Versenyhorgász Bizottsága (OVBH) rendkívüli ülésen úgy határozott, hogy a versenyt új helyszínen, a Szolnok melletti Alcsi-szigeti versenypályán rendezi meg.

Hozzátették: a változásról a résztvevő csapatokat e-mailben értesítették. 

A VII. Feeder Klubcsapat Országos Bajnokságot egy szakaszban, három fordulóban rendezik meg. A verseny­idő fordulónként 5 óra. 

 

A győztes csapat jogosult lesz képviselni Magyarországot a következő évi feeder klubcsapat világbajnokságon.

A legutóbbi két OB-t a Maros-WalterLand Feeder Team nyerte meg, amely a tavalyi világbajnokságon bronzérmet, idén pedig ezüstérmet szerzett. 

 

Pecaverzum

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Kovács Béla kémkedett: öt év letöltendő fegyházra ítélték

Kovács Béla kémkedett: öt év letöltendő fegyházra ítélték

Öt év fegyházbüntetésre ítélte kémkedés miatt a Kúria a volt jobbikos Kovács Bélát. A harmadfokon eljáró bíróság szerint az egykori EP-képviselő nemcsak előkészületeket tett az Európai Unió intézményei ellen kémkedésre, hanem meg is valósította azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!